Verslag Boerengolf
Boerengolf

15 juni 2019 – Zachtjes tikt de regen tegen het zolderraam, nou zeg gerust maar hard kletste de regen!
We zouden weer gaan golfen bij de barkhoorn in Sellingen. Onderweg konden de ruitenwissers van de auto de regen bijna niet meer aan. We waren de eersten die aankwamen de beheerders van de camping stonden ons al op te wachten en hadden al sjoel bakken en andere spellen gereed gezet voor het geval we zouden capituleren. Ook dachten we als de deelnemers nou maar komen we hadden geen afmeldingen via de telefoon gehad. Dus het zal wel goed gaan en het ging goed!

Boerengolf (2)

De sporters van ritme zijn mensen van het woord en echte die hards. Ze waren er allemaal en het feest kon beginnen met koffie en appelgebak daarna even voor de mensen die zouden blijven eten even een bestelling doorgeven zodat na het golfen we niet lang op ons eten hoefden wachten.

Boerengolf (3)

De groepen werden ingedeeld 2×5 en 1×6 we waren dus met 16 personen, er waren 2 nieuwe deelnemers namelijk de fam Hartlief. Sia was meteen de klos en werd als schrijver van groep 2 witte bal Cora groep 3 gele bal Gerrit groep 1 rode bal. Zoals gewoonlijk was het onderlinge vertrouwen ver te zoeken wat betreft het eerlijk aankruisen van het aantal slagen die werden gedaan tot aan de put. Roelfie was in topvorm en heeft maar liefst 4 x geput en zag ook nog kans om een dichte tent binnen te komen met de bal. Een echte topper van de morgen. Ondanks de vooruitzichten van het weer hebben we het toch nog redelijk droog gehouden.

Boerengolf (4)

Na afloop heeft Henk de uitslagen geteld en tot de conclusie gekomen dat de groep met de rode bal heeft gewonnen met de minst aantal slagen. Hoe is het mogelijk dat de eerlijkste toch nog heeft gewonnen. Onze nieuwe deelnemer Roelf had de smaak te pakken en in 1 slag joeg hij de bal bijna tot de put en daarna kon ik makkelijk putten. Wij hadden een top ploeg ondanks de blessure van Gea ging het van een leien dakje.

Lekker eten

Al met al allemaal toppers die een beetje regen niet schuwden. Nadat de uitslagen bekend waren werd er nog lekker gegeten (en dit was echt lekker) en een drankje genuttigd. Voldaan gingen we huiswaarts het goot alweer maar dit kon ons niet meer hinderen. We hebben weer een fijne en gezellige dag gehad, ik wil de activiteiten commissie hiervoor bedanken.

De uitslag was rood 1 geel 2 en wit 3. Onbelangrijk maar wil het wel even vermelden.

Groetjes en tot een volgende keer. (Hieronder de foto’s, klik voor een vergroting)