Jaarlijkse Feestavond RITME

11-10-2019 – Het was alweer zover: feest van onze sport vereniging ritme. Wat gaat een jaar toch snel.

Het was een natte vrijdag avond echt weer om binnen te zitten, wat we dus ook deden. Met zo’n 19 personen zijn we naar zalencentrum Lamain in Winschoten getogen. Waar Henk B de avond opende met ons allen welkom te heten op de feestavond van 2019. En vertelde ons wat er allemaal te gebeuren stond. Dat we maar met steeds minder leden op af kwamen door terugloop sporters.

Een licht puntje W van der Wal, de man die belangeloos ieder jaar voor ons rebussen (spreekwoorden en gezegden )tekent en bedenkt en mee aan het vissen gaat, is nu ook lid geworden van onze vereniging! Welkom Wouter.

Siena onze sportjuf werd ook nog in het zonnetje gezet door Henk. Daarna vertelde hij dat de activiteiten commissie geld in kas overhadden van de verloting vorig jaar. En deze terug lieten vloeien naar de leden en dus de inleg dit jaar voor het feest goedkoper was. Dit niet garandeerde dat dit ieder jaar zo zou zijn. Cora en kompanen dit zeker zullen proberen. Dus als we veel loten verkopen dit zeker weer aan de leden besteed zal worden. Henk wenste ook alle zieken van harte beterschap. Daarna gaf hij onze voorzitter Jan E het woord. Deze deelde mee dat er steeds minder mensen komen zich melden als lid van onze vereniging. Zodat ons aantal leden gestaag aan het afnemen is. Ouderdom en ziekte zijn hiervan de oorzaak. Hij was van plan om weer te gaan sporten maar de tijd ontbrak, en er stond opnieuw een operatie in het vooruitzicht. Dit betekend dat hij nog wel een poosje uit de roulatie is. Van onze kant alvast sterkte en beterschap.

Ondanks dit gegeven maken we er toch een gezellige avond van. Eerst lekker eten warm en koud buffet (eten was top) daarna Bingo konden we even uitbuiken. Na het bingo een lekker ijsje, goed plan bevalt wel. Toen nog een foto quiz wie wat waar en rebussen raden, goed voor hilariteit en veel gesprek stof ieder wist er iets anders van te maken. Er was niemand dat alles goed had en dus gingen de prijsjes in de verloting die later op de avond nog werd gehouden. Iedereen had hiervoor een prijsje meegenomen waarvoor dank. Na de verloting ging de een met een auto vol naar huis en de ander met weinig of niets volgende keer beter.

Henk wenste ons wel thuis bedankte ons voor de gezellige avond.En tot de volgende activiteit in december kaarten en sjoelen. Ook altijd gezellig dus leden kom eens meedoen.

Activiteiten commissie: H Brouwer, Theo Stijkel en Cora Bodde bedankt voor jullie moeite en inzet voor deze avonden.

G.Bodde

(klik op een afbeelding voor een vergroting)